سامان فلاح در لیست ساپینتو نبود مصدومیت آشوماتوف جدی نیست مذاکرات استقلال و وریا غفوری در بن بست احسان حاج صفی خرید جدید استقلال خواب منچستریونایتد در روز‌های جولان مدعیان انگلیسی مجتبی جباری؛ فیلسوف مستقل در فوتبال ایران نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و چین(۲۶ تیر ۱۴۰۴)| بردیم، به راحتی آب خوردن فرصت‌طلبی ازبک‌ها از شرایط فوتبال ایران چند بازیکن پرسپولیس در خطر جدایی اجباری مشکل دریبل‌زن‌ها در پرسپولیسِ هاشمیان پرسپولیس منتظر پیشنهاد تراکتور | لطفاً دفاع راست بدهید فرماندار مشهد: شاهد روندی از رونق در حوزه ورزش در روستا‌ها هستیم پخش زنده بازی والیبال ایران و لهستان (۲۵ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین اندونگ در آستانه بازگشت به استقلال | توافق برای عقد قرارداد ۲ساله ویدئو | سلام نظامی ملی‌پوشان فوتبال بانوان هنگام پخش سرود ایران پیش از بازی با لبنان ساپینتو به مدیران استقلال: محمدی به تمرینات بازگردد جمله زشت جباری علیه پیشکسوتان استقلال توافق بی‌تاثیر پرسپولیس و تراکتور | محرومیت بیرانوند قطعی است
سرخط خبرها

نکونام: شش فینال باقی مانده| جنگ ادامه دارد...

  • کد خبر: ۲۲۳۲۲۷
  • ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۰
نکونام: شش فینال باقی مانده| جنگ ادامه دارد...
سرمربی استقلال اعتقاد دارد که تیمش تا پایان لیگ شش فینال پیش رو دارد. عزم نکونام برای نگه داشتن تیمش در صدر جدول جزم است.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، جواد نکونام، سرمربی استقلال بعد از بازی با شمس آذر در جمع بازیکنان استقلال حاضر شده و صحبت‌هایی به زبان آورده که نشان دهنده عزم او برای تداوم صدرنشینی است. سرمربی استقلال این جملات را به زبان آورده است: «من از همه شما ممنونم که بعد از صدرنشینی پرسپولیس توانستید شمس آذر را شکست دهد و دوباره صدرجدول را پس بگیرید. این برای من کار بسیار بزرگی است، اما از همه شما می‌خواهم با انگیزه لیگ را ادامه بدهید.»

سرمربی استقلال تاکید کرده که برای استقلال بازی‌های سختی باقی مانده که همانند یک فینال است. نکونام این جملات را هم به زبان آورده است: «ما شش بازی پیش رو داریم که هریک از این بازی‌ها برای ما فینال است و باید با انگیزه و تمام قوا مقابل رقبا قرار بگیریم. از همه شما می‌خواهم توجهی به حواشی نداشته باشید و فقط با قدرت در زمین مسابقه حاضر شوید. باید برای چیزی که تا الان برایش زحمت کشیدیم، بازهم بجنگیم.»

صحبت‌های سرمربی استقلال نشان‌دهنده رویکرد مناسبی است که در استقلال شکل گرفته و اول شخص کادر فنی کار را تمام شده تلقی نمی‌کند و براین باور است که همه بازیکنان باید تا پایان لیگ مسئولانه در میدان رقابت حاضر شوند. حال باید دید بازیکنان نیز مانند سرمربی خود با این دیدگاه که همه بازی‌ها به مثابه فینال می‌ماند، در میدان‌ها‌ی آتی حاضر خواهند شد یا اینکه اتفاقات دیگری رخ خواهد داد؟!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->